PREMIUM nerezová stáčecí a čeřicí nádoba s ohřevem 200 l – kónické dno, 230 V Profesionální řešení pro efektivní zpracování až 280 kg medu – s ohřevným pláštěm, digitální...
Nerezová stáčecí a čeřicí nádoba s ohřevem 50 l – PREMIUM s kónickým dnem a dekrystalizační funkcí Špičková nádoba pro profesionální zpracování medu – s rovnoměrným ohřevem,...
PREMIUM stáčecí a čeřicí nádoba s ohřevem 70 l – kónické dno, 230 V Profesionální nerezová nádoba s ohřívacím pláštěm, kónickým dnem a digitální regulací teploty pro přesné...
Nerezový ohřívač na nástavky – efektivní ohřev pro snadnější vytáčení medu Profesionální nerezový ohřívač usnadňuje práci s medem v chladných prostorách. Zrychlí odvíčkování i...
Ztekucovací pás na roztavení zkrystalizovaného medu
Jednoduché, účinné a šetrné řešení pro každého včelaře – ideální pro plastové nádoby na 40 kg medu.
Nerezový potravinářský teploměr TFA 0–120 °C – přesné měření teploty medu i masa Univerzální vpichový teploměr z nerezu pro včelaře i kuchaře – ideální pro kontrolu teploty medu...
Separátor a ztekucovač medu SIPA – Efektivní zařízení pro separaci vosku a medu
Zjednodušte proces získávání vosku a medu s tímto profesionálním separátorem! Separátor SIPA je...
Nerezová spirála pro ztekucování medu s regulací teploty 30–85 °C Profesionální spirála na ztekucování medu s regulací teploty až do 85 °C. Vhodná pro všechny typy medu – od...
Profesionální spirála Lyson Classic Ø 48 cm s regulací teploty a LCD displejem Špičková nerezová spirála pro ztekucování medu s pokročilým třífázovým ohřevným režimem a...
Ztekucovací spirála Lyson Classic Ø 25 cm s regulací teploty a LCD displejem Kompaktní nerezová spirála s inteligentní regulací teploty, ideální pro ztekucování menších dávek...
Ztekucovací spirála Lyson Classic Ø 33 cm s regulací teploty a LCD displejem Výkonná a přesná spirála pro ztekucování i velmi zkrystalizovaného medu. Vhodná pro větší nádoby –...
Spirála na ztekucování medu Ø 25 cm s regulací teploty až do 90 °C Výkonná nerezová spirála pro efektivní dekrystalizaci i velmi ztuhlého medu. Díky vysokému teplotnímu rozsahu...